Nicole de Bie

Ik ben Nicole de Bie, trotse moeder van dochter Livia Mae. Ik heb genoten van mijn studie aan de Design Academy Eindhoven. Deze opleiding gaf mij veel vrijheid mezelf te ontwikkelen en ook mijn kwaliteiten naar boven te brengen. Creativiteit, vernieuwing, nieuwsgierigheid en passie dit was de wereld voor mij!  Hoewel deze studie mij heel veel heeft gebracht kon ik er in het bedrijfsleven geen gehoor aangeven. Er werd óf de wereld van je verwacht óf juist verwacht dat je deed wat een ander al deed. In het bedrijfsleven werd geacht heel wat passen terug te doen. Ik raakte de zaligmakende energie kwijt. 

In Januari 2020 startte ik de opleiding Neuro Emotionele Integratie. Na een heftig jaar kwam ik in aanraking met NEI. Ik was al een tijd opzoek naar antwoorden op vragen maar die vond ik niet in het leven dat ik leidde. Een prachtige dochter werd mij geschonken en ondanks het feit dat zij het belangrijkste is in mijn leven, kon ik geen rust vinden om hier van te genieten. Als moeder was het stevig aanpoten. De slapeloze nachten gingen hun tol eisen. Mijn werk ging door en er was geen ruimte voor herstel. Ik ging het leven leiden wat mij voorgeschoteld werd zoals gewenst in deze maatschappij. Mijn vrijheid was weg en ook mijn geluk. Wie kon mij helpen. Ik ging opzoek naar hulp en dit vond ik in de alternatieve zorg. Toen begon mijn beeld van de wereld drastisch te veranderen. Niet alleen werkte ik aan mijn lichamelijke klachten, mijn geest begon positief te veranderen. Langzaam ging de energie weer stromen, ik kon weer dromen. Deze reis blijft zich voortzetten en elke dag komt er weer kennis en wijsheid bij. 

Ik werd de moeder die ik wenste te zijn voor mijn dochter. Ik voed haar op op mijn manier met de kennis die ik nu bij me draag en dit is in korte tijd enorm verruimd. Als persoon en ontwerper ben ik altijd nieuwsgierig/onderzoekend ingesteld. Ook staat mijn geest open voor vernieuwing. Deze eigenschappen brachten me bij de juiste personen en plekken. Ik kwam o.a. in aanraking met NEI en Familieopstellingen. Dit heeft me bewust gemaakt van MIJ in de breedste zin van het woord. Als visueel kinestheet zet ik me nu in als creatieve NEI specialist, Familieopsteller, zielengids. 

Opleidingen

2003-2006

Nimeto utrecht
Reclame, Communicatie en Vormgeving
MBO

2006-2012

Design Academy Eindhoven
Man & Leisure
HBO

2020

Opleidingsinstituut Jolanda Vleugel
Neuro Emotionele Integratie
HBO

2021

Opleidingsinstituut Jolanda Vleugel
Familie- en Organisatieopstellingen
HBO

2023

Opleidingsinstituut Jolanda Vleugel
Neuro Emotionele Integratie
Master

Ervaring

2020 tot heden

NEI coach/ Therapeute & Systemisch werk

2015 tot 2023

Specialist Visual Creatieve & Content Creator
Bijenkorf Eindhoven.

2014

Productontwerp/ Stylist
Vadobag Europe Tilburg

2014

Surface Designer
Dutch Dazzle Eindhoven

2013-2014

Specialist Visual
Bijenkorf Eindhoven

2012

Mode ontwerpster
MLY Eindhoven

Over mijzelf

Als coach

Gebruik ik al mijn kennis en creativiteit om mijn clienten op een persoonlijke manier te coachen. Mijn tools worden nog elke dag aangevuld en de mogelijkheden blijven groeien.

Als persoon

Blijf ik mezelf ontwikkelen op allerlei fronten. Door mijn nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen en brede interesses haal ik zoveel mogelijk uit het leven en dit deel ik graag met anderen.

Als moeder

Van mijn dochter ben ik zorgzaam, ondernemend en vooral liefdevol.

Als vormgever

Word ik vaak geïnspireerd door emoties, veranderingen en belevingen die op mijn pad komen.