NEI voor kinderen

Een kind laat met zijn gedrag zien dat er iets niet lekker zit. Hij of zij voelt zich niet fijn omdat er een onverwerkte emotie (van een gebeurtenis) dwars zit die vraagt om gezien en opgeruimd te worden.

Je kind is niet zijn of haar gedrag.

Met het gedrag kan bedoeld worden bijvoorbeeld: moeilijk slapen, onzindelijkheid, ontroostbaar huilen, moeilijk contact maken, ADHD, dyslexie, Autisme enz. Alles kun je met behulp van NEI onderzoeken!

Kinderen weten vaak heel goed wat ze willen en geven dat heel goed aan.

Gedrag bouwt zich op. Je beschermt jezelf voor een gevoel wat niet fijn is geweest of wat je niet gesnapt hebt en wat je eigenlijk nooit meer wilt voelen. Gedrag onderdrukken is letterlijk de emotie wegstoppen. Helaas gaat daar de kern niet mee weg. Je leert jezelf aan om ermee om te gaan door er omheen te werken, het uit de weg te gaan, te ontwijken. Op volwassen leeftijd zijn er dan al veel laagjes opgebouwd rondom het probleem. Het is daarom erg belangrijk direct de kern aan te pakken van de oorzaak van de klacht. Een kind moet zichzelf kunnen zijn!

Verbroken verbinding

Geboren worden is het 1e zelfstandige moment in je leven. De start van het leven is voor een kind ECHT essentieel en laat vaak een diepe imprint achter op emotioneel gevoel in relatie tot ‘je verbonden voelen’. Zonder verbinding kun je niet overleven. Heb jij een KANSRIJKE start gehad? Jouw blauwdruk blijft zich herhalen in je leven. De meesten van ons zijn geboren met allerlei invloeden. We kennen vaak het bevallingsverhaal maar wat is jou geboorteverhaal? Je geboorteverhaal vertelt iets over de dynamieken en je gedrag in je huidige leven.

boom-neibynicole

Het is nooit te laat voor de heling van jouw geboorteproces. Hoe heeft jou onderbewustzijn dit ervaren en welke invloed heeft het op jouw leven nu.